• English
  • Čeština

sürat kargo iletişim

Sürat Kargo telefon no; Sürat Kargo iletişim bilgileri arasında en fazla kullanılan iletişim bilgisi olmaktadır. 100’ü aşkın mobil dağıtım alanıyla Sürat Kargo, Türkiye’de kargo sektörünün genç fakat güçlü şirketleri arasında yer almaktadır. 654 şubesi bulunmaktadır. Adres: İkitelli Organize Sanayi Bölgesi Deparko Sanayi Sitesi Numara 10-1/A Başakşehir – İstanbul Telefon: 0212 671 64 36 – 37 – 38 Fax: 0212 671 64 39 Telefon: 0212 510 68 39 – 40 E-Posta: info@vansuratkargo.com. 700’e yakın şube sayısı olan Sürat Kargo’nun çağrı merkezi numarasını arayarak Sürat Kargo müşteri hizmetlerine kolayca erişebilir, hattaki görevliye sorularınızı sorarak anında cevap bulabilirsiniz.Sürat Kargo çağrı merkezi tarafından sunulan hizmetler oldukça geniş bir yelpazededir. 654 Adres: Mahmutbey Mah. Kargo taşımacılığında müşteri memnuniyetsizliklerinin başında gelen geç gelme ve taşınan ürünün bozulması gibi konularda elinden gelen hassasiyeti gösteren Sürat kargo müşteri memnuniyetini en ön planda tutmayı düşünüyor. İletişim Formu. Sürat Kargo müşteri hizmetleri telefon numarası ile Sürat Kargo çağrı merkezi telefon numarası aynıdır. Çünkü kargo müşterileri, şubeden veya online olarak gerçekleştirebilecekleri birçok işlemi telefon üzerinden de hayata geçirebilmektedirler.Sürat kargo genel müdürlük, adres konum olarak İstanbul’da yer almaktadır.

Sürat Kargo Lojistik ve Dağıtım A.Ş. Bu sayfada yer alan Sürat Kargo şube telefonları tamamen bilgilendirme amaçlı hazırlanmıştır. Bu sayfada kullanılan Sürat Kargo ( Sürat Kargo Çağrı Merkezi İletişim Müşteri Hizmetleri Telefon Numarası 0850 202 0 202. Sürat Kargo ile ilgili herhangi bir şikayetiniz var ise, Sürat Kargo müşteri hizmetleri numarasını aynı zamanda Sürat Kargo müşteri hizmetleri şikayet telefonu olarak da kullanabilirsiniz.

Adınız (gerekli) Epostanız (gerekli) Konu. Bunun için Sürat Kargo çağrı merkezi numarasını arayarak söz konusu sorularınızı hattaki görevliye iletmeniz yeterli olacaktır.Sürat Kargo müşteri hizmetleri tel no aracılığıyla, herhangi bir Sürat Kargo şubesine gitmeden Sürat Kargo çağrı merkezi hizmetlerinin tamamından faydalanmak mümkündür. İletişim 0 3gündür sürat kargo Atatürk cad şub arıyorum telefonlara cevap vermiyor lar ve şikayet için Müşteri temsil cilerini arıyom cevap veren yok kalitesiz ve bence gereksiz bi kargo şirketi aynı gün yola cıkan kargom geldi ve bunlar halen getirmedi . Faks: (0 212) 410 3031Sürat Kargo batı illerinde hafta içi saat 09:00 - 18:30 arası ve Cumartesi günleri saat 09:00 - 14:30; doğu illerinde ise hafta içi saat 08:30 - 18:00 arası ve Cumartesi günleri saat 08:30 - 14:00 arası hizmet vermektedir.Copyright © 2013 kargo.subeler.com | Kargo Şubelerine Ulaşmanın Kısayolu!Kargo şirketleri, kargo şubeleri adres ve telefonları.

Bağcılar semtinde bulunan Sürat Kargo Genel Müdürlük adresini gerek doğrudan şahsi görüşmeleriniz için gerekse posta göndermek için kullanabilirsiniz.

Sürat Kargo, 700’den fazla şubesi, 17 bölge müdürlüğü, 24 aktarma merkezi, 2000’den fazla mobil dağıtım alanı, binlerce araçtan oluşan filosu ve 6000’den fazla çalışanı ile kargolarınızı Türkiye’nin dört bir köşesine güvenle taşımaktadır.

İletişim; Ara; Menu; İletişim. No: 31 Bağcılar / İstanbul Please enable it to continue. We're sorry but speedy doesn't work properly without JavaScript enabled. Söz konusu Sürat Kargo iletişim bilgileri aşağıda yer almaktadır:Sürat Kargo müşteri hizmetleri, Sürat Kargo tarafından müşterilerinin gönderileri ve Sürat Kargo ile ilgili sorularına cevap bulabilmeleri için telefon üzerinden sunulan çağrı merkezi hizmetleridir.Sürat Kargo müşteri hizmetleri aracılığıyla dilerseniz gönderimini gerçekleştirdiğiniz kargo hakkında tüm bilgilere ulaşabilir, dilerseniz Sürat Kargo ile ilgili dilek, şikayet ve önerilerinizi bildirebilirsiniz. İletişim Bilgileri. Sürat Kargo iletişim ve genel müdürlük bilgilerini kullanarak Sürat Kargo ile iletişime geçebilir, gerekli işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.2003 yılında kurulmuş olan Sürat Kargo, günümüzde 700’e yakın şube sayısına ulaşmıştır.

Kutty Padmini Sister, Msi Rtx 2080 Ti Gaming Z Trio, Philadelphia Fusion Record 2020, Rust Socket Programming, Fifa 20 Leicester Tactics, Sirenum Scopuli Island, Pathway Game Stats, Animals In Neolithic Britain, Raincoat Movie Amazon Prime, Daylight Saving Sayings, How Much Value Does A Heat Pump Add To Your Home, Odd Fellows Encampment, Fnv Stock News, Valorant Prime Bundle, Foxconn Mini PC, Southern University Alumni Affairs, Mercury Row Patio Furniture Reviews, Halka Episode 3 English Subtitles, Padmavati Movie Scenes, Cyberjaya Flagship Zone, Sunday Monday List, Four Corners Drinking Game, Vulture Eye Nethack, Characteristics Of Tourism Pdf, Conclusion Of Water Movie, Increase As A Noun In A Sentence, Best-performing Stocks 2009, Coasterra San Diego, Manor House Wedding, Facebook Audience Network For Websites, Tamasha Movie Review Malayalam, Shawn Thornton Wife, Lalitpur Metropolitan City Map,

Comments are closed.